2013-tól minden évben szerveztünk karácsonyi focikupát a siklóernyős kluboknak. A kupa győztes nagy vándorkupát vihetett haza a klub vitrinébe. A Griff program szerevezői emléklapot és érmet osztottak, és a szponzorok ajándékokkal látták el a dobogósokat. Általában 8-9 klub csapat nevezett erre az eseményre…

Griff – streamline csapat
A kupa végén csapat fotó – évekig főszponzorunk a Nirvana Hungary molinója előtt…

Az utolsó focikupán adománygyűjtést is rendeztünk, a Pilisi parkerdőbe tanulmányi kirándulásra támogatásunkkal érkező osztályok számára.

„2013 óta hat alkalommal rendeztük meg ezt az eseményt, amit azért találtunk ki, hogy pilótákat, siklóernyős klubokat hozzon össze egy másik sporton keresztül.Az első alkalommal 7 azután 8-9 klubbal futott a program. Egyik évben a siklóernyős válogatott is csapatot akart állítani 🙂 Volt amikor több mint száz embert mozgattunk meg a pályán belül és kívül. (Az utolsó alkalommal kapcsoltan adomány gyűjtést is szerveztünk gyerekek pilisi kirándulására).

A programot non profit szervezésben csináltam, de szerencsére mindig voltak díj felajánlók, szponzorok, egyszer a Honvédelmi Sport Szövetség is, akik miatt színesebb lett a díjkiosztó. Kiemelném a Nirvana ppg max Kft, Juráskó Robi segítségét, mert a kezdetektől fő szponzora volt az eseménynek. Köszönöm! Köszönet Brigónak és segítőimnek a közreműködésben.

A Vándor Kupa amit sorrenben az MSE, Airborne, Streamline, Streamline, Airborne, Airborne vitt haza, most megérdemelten az Airborne klub vitrinjében marad! Gratulálunk, ahogyan a gólkirályoknak is.

Miért is van vége? Helyszínünk a 4 ketrec pálya és infrastruktúra megszűnt, bezárták… hasonló helyet pedig nem tudok a közelben.Így nem tudom azt a fajta programot megcsinálni, ami ennek jellemzője volt: pörgős félnapos játék az évvégi ünnepi hangulatban, ahol ennyi ‘profi’ , ‘hobbi’ és ‘labdát se látott pilóta együtt tudott játszani, néha túl lelkesülve, de leginkább Sportszerűen ! És ez a Lényeg ! Így most köszönöm, hogy részesei voltatok ennek a bulinak ! Puha leszállásokat továbbra is! ” Joe FB

A Free fly partikat egybekötve az MKK és Liga díjkiosztóval mi szervezzük 2012 óta. FB-2012 , FB-2013

k

Első pár évben Free fly farsangi jelmezes bulit is szerveztünk. Ahol egy dal erejéig még együttes is alakult, hogy előadja azt a számot, amit egyik klubnapon írtak a jelenlévők, úgy, hogy mindenki egy sort rakott hozzá a szöveghez :-)))

Egyik karitatív programunkban, Fedémesen segítettünk tűzifa, tűzhely és tartós élelmiszer beszerzésével Lacibának, akinek a siklóernyős tanulóbázist köszönhetjük.

A repülőnapunk 30 gyereknek, diáknak adott élményt …

„Úgy hiszem sok jó dolgot, sok élményt, sok jól szervezett programot csináltunk már a Griffekkel, de a mostani projektünk is emlékezetes marad sokunk számára. Történetesen most a Honvédelmi Sportszövetség támogatásával egy sport népszerűsítő komplex repülési napot szerveztünk a fiatal korosztálynak, diákoknak több iskolából és egy gyermek otthonban élő kis csoport számára, több mint harminc résztvevővel. A sok mosolyt, örömet amit a reptéren töltött idő szerzett nekik, sokáig nem fogjuk elfelejteni. Elméleti kiselőadások után több helyszínen zajlottak a programok, volt beülős szimulátor, startgyakorlat- ernyő felhúzás, siklóernyős tandemrepülés és kisgépes repülési lehetőség. A vendégeinket meghívtuk tízóraira és ebédre is…. ” Joe FB

v