Álmodtad már, hogy repülsz?

Ez a repülés legszabadabb formája!

A természet erejét használva együtt repülhetünk a madarakkal, egészen a felhőkig, erdők, mezők, hegyek felett. Egy jó lehetőség, hogy kiszakadjunk a mindennapok problémáiból. Izgalmas és mégis nyugodt érzés, ahogy eggyé válunk a természettel. A siklóernyős tandem egyfajta sétarepülés. Profi tandem pilóta segítségével utasként, bármiféle képzettség nélkül kipróbálhatod a siklóernyőzést, hogy milyen szabadon szárnyalni, mint a madarak.

Utasként a repülésben bárki részt vehet, ha tud futni pár métert, nincs kizáró betegsége, 30-110 kg között van. Korhatár igazából nincs, (a súlyhatár számít) 8 és75 éves utast is reptettünk már. 18 év alatt szülői beleegyezés szükséges!

Ajánlott kirándulós öltözet (széldzseki, napszemüveg), sport-, túra cipő vagy bakancs, ha esetleg van saját könnyű sisak (nem motoros). Minden szükséges felszerelést biztosítunk egyébként. A siklóernyős repülés nem veszélyesebb, mint az utakon közlekedni, a biztonságot fokozza, hogy nagy tapasztalatú profi (oktató) tandempilótával történik a Griffsc-nél.

Ajándékozz élményt!

Ajándék kuponunkkal most kedvezményesen vásárolhatsz élményt családodnak, barátaidnak!

A mosoly és a szabadság érzése sokáig megmarad.

Kupont az info.griffsc@gmail.com emailcímről küldünk.

Ha tanfolyamunkon tanulni szeretnél, a kupont 50%-ban beszámítjuk.

Az általában kuponnal vásárolható és preferált, könnyebben tervezhető repülés a csörlős startnak köszönhetően Kalocsa reptér, Gödöllő felé Kartal vagy Tatabánya felé, illetve egyéb helyszíneken, ahol 250-500 méter közötti magasság elérése könnyebb. A start és a leszállás ugyanoda történik, így kevesebb a logisztika és a kísérőknek is ez a legkényelmesebb, legpraktikusabb megoldás. Az aktuális helyszín és repidő az időjárástól és üzemtől függ. Az élmény garantált. Az előkészületek közben minden szükséges információt elmond a pilóta a repülésről és már repültök is.

Hegyi repülés Magyarországon vagy külföldön: Eged, Nyikom, Óbuda, vagy Szlovénia, Ausztria starthelyeiről. Csodálatos helyről időjárástól függően 15-30 percet vagy akár többet is repülhetünk. Ennek megszervezése nehezebb illetve még több rugalmasságot igényel és költségesebb is, de az élmény is fokozódik. Ezek külön egyeztetést igényelnek.

Távrepülés, amikor nemcsak bemutató kört repülünk, hanem kiemelkedünk a felhők közelébe és elindulunk valamelyik irányba és addig repülünk, ameddig az időjárás és az aznapi szerencsénk adja. Így akár több órát is a levegőben tölthetünk illetve 20-100 km-t vagy többet is eltávolodunk a starthelyünktől, vagy éppen egy (oda-vissza) hurok repülést hajthatunk végre. Ennek megszervezése sem egyszerű, nagy spontán rugalmasságot igényel. A megfelelő időjárás mindig a helyszínen dől el valójában. Ez is külön egyeztetést igényel, illetve a költségei is nagyobbak.

Cégeknek, baráti társaságoknak (akár csapatépítő program részeként) is lehet tandemrepülést szervezni. Akár kis sütögetéssel közben. A felszerelést mi biztosítjuk. A repülési idő változó az időjárási körülményektől és a tereptől függ, 10-12 perc. A pilóta választja ki az időjárásnak leginkább megfelelő start helyet. Ez csörlésből lehetséges. Starthelyek: Kalocsa-reptér, Gödöllő környéke, Tata környéke. A kaland 10 perc körül van általában, a költség helyszíntől, programtól függően változik. Külön egyeztetés szükséges.

Tehát lehet normál bemutató repülés, nagyobb táv, időtartam vagy élmény repülés, a helyszínről és a lehetőségekről telefonon beszéljünk.

Normál kör, (kb 10perc) 32 900.- akik úgy gondolják, hogy megízlelik milyen is ez a repülés (ez ajánlott élményajándéknak) Kedvezmény lehetséges!

Hosszabb verzió Normál + 5p-től akik egy kis termikelést is kitudnak fogni, 34 900.- Kedvezmény lehetséges! (pár élesebb manőver belefér, ez az élmény biztosan megmarad 🙂 )

Távrepülős kör, kb 30 perctől – 39 900.- akik valóban jól bírják 🙂 (már kipróbált utas)

Hegyi repülés 44 900.- Ez kis túrával és nagy rugalmassággal tervezhető. (elszánt már kipróbált utasnak)

A repülés időtartama az aktuális időjáráson múlhat.

A levegőben fotókat vagy videót is készíthetünk megegyezés szerint (2-5000 Ft)

Infokért, részletekért jelentkezz most! 06 20 421 5277 / Joe

Néhány szó rólam : ’97, óta repülök siklóernyővel, 2004-től oktatom és utast reptetek. Több évig voltam xc siklóernyős Magyar válogatott kerettag, repültem világbajnokságon is. Az országos MKK kupában tandem kategóriában sok éve voltam/vagyok dobogós. A világ sok országában tandemeztem, így már számtalan utasnak mutattam meg a repülés élményét ! 

Repülni mindenhol öröm … megosztani még nagyobb” Képek

Ha van az ismerőseid, szeretteid között, aki vágyik egy kis kalandra, és akit szeretnél egy örök emlékkel gazdagítani, akkor ez egy különleges ajándék lehet. Az első reppenést senki nem felejti el, a mosoly sokáig megmarad! Születésnap, névnap, karácsony, legény/lánybúcsú, ballagás, stb.

Akik már repültek velünk :