Serial Cup 2018

A nagysikerű SerialCup-on, ahol csak széria ernyővel lehet repülni, idén 105 pilótából 31 Magyar versenyző indult. Este előadások és aznapi feladat elemzésekkel lehetett az ismereteket bővíteni.  A feladatokat minden nap top pilóták is megerepülték szalaggal az ernyőjükön, hogy a kezdő versenyzők tudják figyelni, az ügyesek követni. Első versenynap érvénytelen lett, mert a start után fél órával stoppolták a feladatot, mert esett az eső az útvonalon, aztán két esőnap következett parawaiting programokkal eltöltve. Voltunk Wellnes fürdőben, sajt és bor fesztiválon. Volt biciklizés, hegymászás és vadvízi evezés. Ezután viszont következett 4 nagyon jó idős nap, nagy repülésekkel változatos feladatokkal. Ami a nyugalmat megzavarta egy ismeretlen új időmérős rendszer amit ezen a versenyen teszteltek először. Ez volt akinek előnyére és volt akinek hátrányára volt, ennek jó működése a késöbbiekben fog kialakulni. A négy érvényes napon 50- 80km közti feladatokat  kellett teljesíteni, nagyon szép magas hegyek felett repülve. A versenyen nagyon jól szerepeltek az általunk kedvelt Triple Seven Queen2 ernyői.

Overall :     Szabó Joe 23.      Erő Zsolt 28.

Csapatban a 2. helyezettek voltunk!      Az első a helyiek top csapata a 777. ,    A 3. és 4. helyen pedig másik két magyar csapat végzett!

magyar:   1. ForgóSzilárd,  2. FalucskaiLóránt,   3. BalczóGáspár,   4. SzaboJoe,   5. HalászBence,   6.GabrieliRichárd,   7.ErőZsolt,   8. SimonicsPéter,   9. SörösRóbert,   10. BarkóczyPéter …
2018 szeptember 06.