Vízvári Éva  képviselte klubunkat a Miklósi futónapon. Vica a 8km-es távon állt rajthoz.  Sajnos Mocsári Atti mégsem tudott részt venni.

A több, mint ezer embert megmozgató esemény most már negyedik alkalommal került megrendezésre és ismét nagy sikerrel. A sok résztvevő és családtagjai sok kisérő porgramon is részt vehettek.  A rajtok a szigetszentmiklós városi sportcsarnok előtt indultak. Az időjárás borúsan, hűvösen indult, de szépen bejavult. (2019.04.07. vasárnap) Több kategóriában és távolságban indulhattak a versenyzők, 500m, 800m, 1000m, 3,5 km, 8 km, 21 km.A Griffsc támogatta a futónapot a griff futóinak nevezéseivel is, és a díjazásban a 8km győzteseinek női férfi kategóriában egy-egy tandemrepüléssel.  

Vica : ”  A Miklósi Futónapon Griff színekben „hasítottam” ma egy 8 kilit . Remek rendezés, óriási hangulat, kicsit uncsi pálya… És hogy a klubot ne csak futóként reklámozzam, levezetésként reppentem egy hurkocskát.  Mindenhol ott vagyok.  „Gratulálunk Vica !  és minden résztvevőnek,  reméljük legközelebb többen is ott leszünk a klubból. 

Weboldal :   http://www.futonap.szszm.hu/