Repülj velünk !

Megtanítunk biztonságosan repülni… ha siklóernyős pilóta akarsz lenni, nagy kalandokban részt venni, kiszakadni a hétköznapokból, itt a lehetőség!

Gyere el nézd meg milyen a tanfolyam egy betekintő NYILNAP-on, ahol minden kérdésedre választ fogsz kapni e sporttal kapcsolatban, így eldöntheted, hogy folytatod e.

Jelentkezz a Griff siklóernyős kezdő TANFOLYAM-ra, ahol kis csoportos képzésben biztonságosan, játsza tanulhatod meg a repülés alapjait. Pár nap után már lábad se éri a földet…

TANDEMREPÜLÉSben kipróbálhatod milyen magasan repülni, mint egy madár! Itt megtapasztalhatod, hogy milyen élményben lehet részed, ha egyedül repülsz majd. Illetve ajándékkupon formájában ajándékozhatsz is élményt.

A felszerelésed ellenőrzését is megtudjuk csinálni MŰSZAKI BEVIZSGÁLÁS és tanúsítást végzünk.

A GRIFF TÚRÁkon a világ sok táján repülhetsz, másképpen szemlélve a világot, mint egy túrista és így biztonságos oktatói felügyelet mellet tanulhatsz és tapasztalhatsz, repült időt gyűjthetsz a fejlődés érdekében.

A Griffeknél sokféle +program szervezésével aktív klubélet zajlik, amely közül jó néhány karitatív.

A siklóernyős hazai és nemzetközi VERSENYSPORTban sok esetben előkelő helyeken végeznek versenyzőink. A Hazai siklóernyős életben aktívan részt vállalunk.