Macedónia egyik legjobb siklóernyős helye, ahol sok siklóernyős és sárkányos versenyt szerveznek a hely kiváló repülős kondícói miatt. A kellemes hangulatú Krushevo a hegyen terül el, ahol kedves emberek és finom ételek várnak a pilótákra. A faluban télen sífelvonó működik, hangulatos főterén néha kifoghatunk koncertet vagy egyéb rendezvényt. Található itt emlékmű és egy tó amely körül futópálya is van, mellette focipálya. Túrázni pedig a

A lakhelyünkhöz közel két fő starthely van, az egyik műfüves, hosszú hegygerincei előtt sikság terül el, ezzel biztonságos leszállásokat biztosít. A másik füves innen egy völgy felé kell startolni ahol a leszálló is szűkebb.

Krushevo alkalmas a távrepülési tudás biztonságos elsajátítására illetve kitünő verseny helyszín. Itt van magas hegy és síkság, amely tengerszínt feletti magassága 1000-1200 méteren van.

Túránkon lehetőség van lejtőzni, de leginkább termikelni. A repülések során ötvözni lehet a hegy melletti és síkság feletti repülést. Akár feladat kiírással is tudunk segíteni.

A szállás 2-3 ágyas apartmanokban bőséges svédasztalos reggelivel, medencés terasszal vár minket.

A kiutazást és felszállítást kisbuszokkal végezzük.

A Krushevo túra dátuma : 2021 augusztus 14-20.

Költségek, utazás, túra kb 290 eu + ebéd vagy vacsora, költőpénz (tervezés alatt)

Lehetséges repülővel utazni, és a reptéren beszállni a buszba. (a helyet itt is foglalni kell)

Kirándulások lehetnek a szép ohridi tó partjára, és néhány városba Prilep, Bitola.