Már megőrjít lassan a bezártság? Hiányzik az utazás és a kaland a korlátozások miatt?

Nem szabad kétségbeesni, hogy a külföldi utazások késnek, használjuk ki a lehetőségeket addig is, itthon! Remélhetően már csak márciusig kell kibírnod! Jön a tavasz, a napsütés, vár rád egy csodálatos szabadtéri sport, hogy felülemelkedj mindenen és megéld a pillanatot. Rád vár a siklóernyőzés!

Gyere, próbáld ki most! Vegyél részt tavaszi kiscsoportos nyíltnapjainkon.

Ha, megtetszett és szívesen tanulnál tőlünk, várunk intenzív alap-tanfolyamunkra! Tervezett időpont március 18-tól, kb május 31-ig.

Miért most és miért nálunk? Mi, csak kis csoportot oktatunk (az első 8-10 jelöltet tudjuk fogadni) Nagy tapasztalatú oktatóktól tanulhatsz és egy nagyon jó közösség, csapat tagja lehetsz, akiknek az eredményeik és a siklóernyőzés szeretete miatt, világszerte jó a hírnevük. Te is tapasztalni fogod, hogy a legfontosabb szempontunk a biztonságos repülés!  Azoknak ajánljuk, akik vágynak a repülésre, de nem tudnak, nem akarnak sok hétvégét erre áldozni, viszont elszántak és motiváltak. Hiszen az elkövetkező 2 hónap normál tanfolyam összes hétvégéje helyett, most plusz pár szabadnappal 10-14 alkalom alatt eljuthatsz az alapvizsgáig, ahol a tanfolyam végén már egyedül repülhetsz! Természetesen, ezután is folytatódik a csodálatos élmények gyűjtése, a gyakorlás és a tanulás már haladó pilótaként. Ez alkalommal is kedvező költségekkel tartjuk a tanfolyamot, amely a létszámtól függően alakul. Egy jó hangulatú, dinamikus, tanulni akaró, biztonságosan, felkészülten siklóernyőző csapatot szeretnénk ismét összehozni. Mivel, kis csoportos oktatást tartunk, mindenki kellő figyelmet kap és így alapos tudással lehet eljutni az alapvizsgáig! A tanfolyam alatt kapsz teljes gyakorló felszerelést, bevált tematika szerinti gyakorlati oktatást, elméleti oktatást és online elméleti anyagot, vizsgafelkészítést. Részletesebb infok a weboldalunkon : https://griffsc.hu/intenziv-kezdotanfolyam/ illetve telefonon minden kérdésed megválaszoljuk. Jelentkezz most, ha valóban belevágnál egy másik dimenzió felfedezésébe a Griff csapatával. info.griffsc@gmail.com