Griff Marokkó túra

Marokkó

2019.02.03.-2019.02.10

Túra információ

Régóta szemezgetünk ezzel a túrával, most eljött az ideje. A terveink szerint repülni fogunk az óceánparton és feljebb az Atlasz hegyégben is. Jó edzés lehet a közelgő következő szezonra.Tehát nekivágunk Marokkónak, érdemes nem csak repülős, nyaralós szempontból tekinteni rá, hanem egy kultúrában gazdag, érdekes világra,  amit egyszer látni kell. Természeti adottságai és a régi óvárosok hangulata, a pezsgő élet a piacos éjszakában és a nyugodt, gyönyörű  starthelyei  csodás világot, izgalmas kalandokat rejtenek. Azt mondják a legnyugatiasabb és az egyik legkellemesebb arab ország.

A hét első felében az Atlanti óceán partján repülünk, több starthelyet kipróbálva,  pihenünk, szörfözünk, aztán lehetséges egy szaharai tevegelés,  a hét második felében az Atlasz hegység starthelyeiből is megnézünk néhányat és persze meglátogatjuk Marrakesh éjszakai forgatagát.

Természetesen az időjárás függvényében is változhatnak a tervekA tervezett túra költség  változhat  kis mértékben +/- , attól függően mennyi helyre jutunk el. ( ~450eu)

A repjegy  most kb 60ezer körül van 20kg-os zsákkal, (esetleg lehet olcsóbb sportszerként, erről még beszélünk)

A létszámunk korlátozott, a helyek a jelentkezés sorrendjében fogynak, ( jelentkezés 100eu előleggel)

részletekért hívjatok

 

 

Túra költség: 450 EUR
Kísérő: 0 EUR
Egyéb költség:

Szállás 7 éjszaka apartman reggelivel

felszállítás, kirándulás, transfer

starthelydíj ahol van

oktatás, szervezés, programok

 

Repülőjegy

Biztosítás

egyéb étkezések, mert eltérő igények lehetnek :-)

költőpénz


Jelentkezés