VI. Siklóernyős Klubok Barátságos Foci Kupája-2018

Klubunk idén hatodik alkalommal szervezi meg a siklóernyős klubok barátságos foci kupáját, amely mindig az év utolsó szombatján kerül megrendezésre, hiszen ilyenkor holtszezon van a repülésben itthon. Az ötlet első megvalósítása óta (2013) egyre több klub vesz részt, és az utóbbi pár évben teltházas mindig a rendezvény. A siklóernyős klubokat összehozó rendezvényünkön általában több, mint  száz embert mozgatunk meg. A fődíj egy nagy vándor kupa melyet a győztes csapat egy évig kirakhat a klubhelységében. Természetesen a gól király is kap egy  díjat.

Minden évben vannak támogatóink, felajánlóink akik a rendezvény díjainak sokszínűségét segítik. A foci kupa állandó támogatója a kezdetektől a  Nirvana,PPG max Kft.   
A pörgős ketrecfoci meccseken minden csapat játszik minden csapattal. Így a szokásos pontozással az első, a legtöbb pontot gyűjtő klub csapata. Klubok akik már elvitték a vándor kupát :  2013 - MSE,  2014 - 2SeKamikaze,  2015 – Streamline ,   2016 – Streamline, 2017 – Airborne

 
A siklóernyősök is támogatják a gyerekek természettudatos nevelését. Kezdeményezésünk a focikupán :

" Az idén 6. alkalommal megtartandó "siklóernyős klubok barátságos focikupája" rendezvényünket egy jótékony cél megvalósításával is bővítenénk. A célunk gyerekek kirándulásának támogatása a Pilisi Parkerdő Zrt által szervezett túrákra iskolások számára, hogy minél több gyerek megfelelő keretek között, többször kijuthasson a pilisi erdőkbe ahol a testi-lelki felüdülés mellett környezettudatos szemléletet is tanulhasson. 
A siklóernyősök által gyűjtött támogatással reméljük, jó néhány osztály, segítséggel élő gyerekeket nevelő család is könnyebben eljuthat egy ilyen szervezett napra. (egy gyerek túra díja átlagosan 1500ft/fő - a jövő évi túrák még tervezés alatt)
Természetesen nem véletlenül választottuk most a Pilisi Parkerdőt, hiszen ez a helyszín egyébként is szívügye a legtöbb siklóernyősnek.
Aki közületek úgy gondolja ez megvalósítható és bármennyivel támogatná ezt a tervet, megteheti a Focikupán személyesen, illetve átutalással. A Griff SC tagjai már el is kezdték a gyűjtést, így 50 ezer forint már van a 'perselyben'.
Kérem még osszátok meg a klubotokban, hogy minél többen tudjanak róla, és részt vehessenek ebben a kezdeményezésben.
- Személyesen a focikupán a 'perselybe' gyűjtünk (egyszerű jelképes kis karkötőt kap aki ott dob bele) 
- Aki utalni szeretné a támogatását a Griffsc Egyesület számlájára teheti meg, (ahol gyűjtjük és tovább utaljuk a gyerekek iskoláinak)
FONTOS a közleménybe ezt írd! : Adomány-Pilis 
A fejleményekről tájékoztatunk benneteket.  "
 


2018 december 06.
Griff hírek