Griff hírek
december 06.

VI. Siklóernyős Klubok Barátságos Foci Kupája-2018

Most első alkalommal úgy gondoltuk a foci kupa sikerét felhasználjuk a siklóernyősök találkozóján, a sportoláson túl arra is, hogy jótékony célokat is megvalósítsunk.  A VI. kupán a Pilis parkerdőbe kiránduló gyerekeket fogjuk támogatni.

Griff hírek
szeptember 02.

Kalocsai Griff célraszálló buli

Eljött az ideje, hogy a szokásos kalocsai célraszállós,
sütögetős bulinkat ismét összehozzuk! 

Griff hírek
december 31.

V. siklóernyős focikupa-2017

5. alkalommal került megrendezésre a sikeresen hagyománnyá vált Griff- siklóernyős klubok barátságos focikupája.  Idén 9 siklóernyős klub csapata vett részt. Gratulálunk minden résztvevőnek ! Erős mezőny, nehéz összecsapások és mégis nagyon sportszerű játék jellemezte a meccseket ! Örülünk, hogy ismét szép számmal összehoztuk a siklóernyősöket egy év végi eseményre.

Griff hírek
december 31.

2018 - Búék

Boldog újévet kívánunk minden pilótánknak, növendékünknek, tandemutasunknak, támogatónknak !   Jővőre is jó tanulást, sok élményt, sikeres versenyzést a Griffeknek!  Mindehez jó egészséget és  puha leszállásokat !

 

Griff hírek
november 27.

Siklóernyős ékszert szeretnél viselni vagy ajándékba adni ?   Akkor a My Wings ezüst, colorit valamint különböző drágakőves (Jada,Lava,Achát,stb) karkötőit, nyakláncait, fülbevalóit, medáljait ajánljuk a figyelmetekbe

Következő