Tandemrepülés

Álmodtad már, hogy repülsz?


Ez a repülés legszabadabb formája!

A természet erejét használva együtt repülhetünk a madarakkal, egészen a felhőkig, erdők, mezők, hegyek felett. Egy jó lehetőség, hogy kiszakadjunk a mindennapok problémáiból. Izgalmas és mégis nyugodt érzés, ahogy eggyé válunk a természettel. A siklóernyős tandem egyfajta sétarepülés. Profi tandem pilóta segítségével utasként, bármiféle képzettség nélkül kipróbálhatod a siklóernyőzést, hogy milyen szabadon szárnyalni, mint a madarak.

Ajándékozz szabadon repülés élményt!

Kuponunkkal most kedvezményesen vásárolhatsz élmény ajándékot.

Ha tavaszi tanfolyamunkon tanulni szeretnél, ezt a kupont beszámítjuk.

Bónuszos kuponnal mielőbb
jelentkezz email-ben!

Utasként a repülésben bárki részt vehet, ha tud futni pár métert, nincs kizáró betegsége, és 30-105 kg között van. Ajánlott kirándulós öltözet (széldzseki, napszemüveg), sport-, túra cipő vagy bakancs, ha esetleg van saját könnyű sisak (nem motoros). Minden szükséges felszerelést biztosítunk egyébként. A siklóernyős repülés nem veszélyesebb, mint az utakon közlekedni, a biztonságot fokozza, hogy nagy tapasztalatú profi (oktató) tandempilótával történik a Griffsc-nél. (Oktatóink)

Preferált (könnyebben tervezhető repülés) helyeink Gödöllő környéke (Tura, Kartal, Jobbágyi) vagy Kalocsa reptér, illetve Kocs (Tatánál). Ezeken a helyeken Csörlésből startolunk, így 300-600 méter magasságba kerülhetünk. A start és a leszállás ugyanoda történik, ez a kísérőknek is a legjobb megoldás. A kuponos akcióban ezeken a helyeken lehet repülni. Az aktuális helyszín időjárástól és üzemtől függ. (21 900 Ft)

Hegyi repülés Magyarországon vagy külföldön: Eged, Nyikom, Óbuda, vagy Szlovénia, Ausztria starthelyeiről. Csodálatos helyről időjárástól függően 15-30 percet repülhetünk. Ennek megszervezése nehezebb illetve még több rugalmasságot igényel és költségesebb is, de az élmény is fokozódik. Ezek külön egyeztetést igényelnek.

Távrepülés, amikor nemcsak bemutató kört repülünk, hanem kiemelkedünk a felhők közelébe és elindulunk valamelyik irányba és addig repülünk, ameddig az időjárás és az aznapi szerencsénk adja. Így akár több órát is a levegőben tölthetünk illetve 20-80 km-t vagy többet is eltávolodunk a starthelyünktől, vagy éppen egy (oda-vissza) hurok repülést hajthatunk végre. Ennek megszervezése sem egyszerű, nagy spontán rugalmasságot igényel. A megfelelő időjárás mindig a helyszínen dől el valójában. Ez is külön egyeztetést igényel, illetve a költségei is nagyobbak.

Cégeknek, baráti társaságoknak (akár csapatépítő program részeként) is lehet tandemrepülést szervezni. Akár kis sütögetéssel közben. A felszerelést mi biztosítjuk. A repülési idő változó az időjárási körülményektől és a tereptől függ, 10-15 perc. A pilóta választja ki az időjárásnak leginkább megfelelő starthelyet. Ez csörlésből lehetséges. Starthelyek: Kalocsa-reptér, Gödöllő környéke, Kocs (Tatánál). A kaland 10-15 perc körül van általában, a költség helyszíntől, programtól függően változik. Külön egyeztetés szükséges.

A levegőben fotókat vagy videót is készíthetünk megegyezés szerint (2-5000 Ft)

Infokért, részletekért jelentkezz most! 06 20 421 5277 / Joe

Joe : 1997 óta siklóernyőzök, 2004 óta tandemezek, oktatok, több évig voltam a siklóernyős XC - válogatott keret tagja. Az évek alatt több mint ezer utasnak tudtam megmutatni ezt a csodálatos sportot. Sok helyszínen repülve, többek közt Ausztria, Spanyol, Francia, Olasz, Szlovén starthelyekről indulva.

Jelentkezés

Tandem Siklóernyőzés - Griff SC

Siklóernyős tandemrepülés kupon

Ha van az ismerőseid, szeretteid között, aki vágyik egy kis kalandra, és akit szeretnél egy örök emlékkel gazdagítani, akkor ez egy különleges ajándék lehet. Az első reppenést senki nem felejti el, a mosoly sokáig megmarad! Születésnap, névnap, karácsony, legény/lánybúcsú, ballagás, stb.

Akik már velünk repültek