Tandemrepülés

Álmodtad már, hogy repülsz?


Ajándékozz élményt!

Ajándék Bónusz Brigád kuponnal most 20 900 Ft helyett 14 990 Ft, fotókkal a repülésről!

Jelentkezés

Beváltható tavasszal.

Ez a repülés legszabadabb formája!

A természet erejét használva együtt repülhetünk a madarakkal, egészen a felhőkig, erdők, mezők, hegyek felett. Egy jó lehetőség, hogy kiszakadjunk a mindennapok problémáiból. Izgalmas és mégis nyugodt érzés, ahogy eggyé válunk a természettel. A siklóernyős tandem egyfajta sétarepülés. A tandempilóta segítségével utasként, bármiféle képzettség nélkül kipróbálhatod a siklóernyőzést a klubunk tagjaként.

Preferált (könnyebben tervezhető repülés) helyeink Gödöllő vagy Kalocsa illetve Kocs. Csörlésből startolunk, így 300-600 méter magasságba kerülhetünk. A start és a leszállás ugyanoda történik, ez a kísérőknek is a legjobb megoldás. A kuponos akcióban ezeken a helyeken lehet repülni. Hegyi repülés Magyarországon vagy külföldön: Eged, Nyikom, Óbuda, vagy Szlovénia, Ausztria Lehetséges hegyről startolni, és a hegyek között repülni. Ennek megszervezése nehezebb illetve még több rugalmasságot igényel.

Cégeknek (akár csapatépítő program részeként) is lehet repülést szervezni. Ajánlott: kirándulós öltözet, magas szárú bakancs, ha esetleg van saját könnyű sisak (nem motoros). A felszerelést mi biztosítjuk. A repülési idő változó az időjárási körülményektől és a tereptől függ. A pilóta választja ki az időjárásnak leginkább megfelelő starthelyet. Lehetséges starthelyek: Budapest környéke vagy Mátra (Nyikom), Bükk (Eged) vagy Kalocsa-reptér, Gödöllő-reptér, Kocs. A kaland 10-15 perc körül van általában, jó esetben több is lehet, a költség helyszíntől függően változik. (kb 18-22 ezer Ft.)

Infokért, részletekért jelentkezz most! 06 20 421 5277 / Joe

Siklóernyős tandemrepülés kupon

Ha van az ismerőseid, szeretteid között, aki vágyik egy kis kalandra, és akit szeretnél egy örök emlékkel gazdagítani, akkor ez egy különleges ajándék lehet. Az első reppenést senki nem felejti el. Születésnap, legény/lánybúcsú, ballagás, karácsony, stb.